Hero Image
Arrow left

Ga terug

Webshops

Op maat gemaakte webshops voor elke branche

Expertise

Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen webshops op basis van zelf geschreven code. Wij hebben onder andere gewerkt met Shopify, Stripe en Mollie als betaalsysteem.

Onafhankelijk

Onze webshops zijn volledig opgebouwd op zelf geschreven code. Dit betekent dat wij geen gebruik maken van plugins of templates. Dit resulteert in een onafhankelijke webshop die nooit kapot kan gaan.

Mooi ontwerp

Onze ontwerpers kunnen voortbouwen op uw bestaande merk, of helemaal opnieuw beginnen en uw website er modern uit laten zien.

Geoptimaliseerd voor zoeken

We nemen on-site zoekmachine optimalisatie (SEO) op, inclusief sitemap, robots.txt, meta tags en meer.

Intergratie

Maakt u gebruik van een platform? Wij kunnen die koppelen aan onze front-end. Bijvoorbeeld Shopify.

Eenvoudig te beheren

We bouwen alle webshops met een content management system (CMS), wij gebruiken daarvoor Sanity. Dat is een Open Source CMS. Deze is overzichtelijk en snel.

Opleiding inbegrepen

Onze site specialist begeleidt u in het begin met stapsgewijze instructies.

Onze tarieven

In verreweg de meeste gevallen betaal je bij ons een vast bedrag per maand voor een professioneel gebouwde webshop, inclusief hosting, support en wijzigingen. Geen grote bedragen vooraf, geen onverwachte extra kosten en wederzijds een langere termijn commitment. Zo hoort dat, vinden wij.

Plan een gratis adviesgesprek in voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Welke betaal software gebruiken jullie?

arrow

Wij maken alle webshops met zelf geschreven code. Hierdoor zijn wij erg onafhankelijk en kunnen wij elke betaal software intergreren. Zoals Shopify, Mollie, Stripe en nog veel meer!

Moet ik extra betalen als er fouten op mijn webshop staan?

arrow

Voordat wij uw webshop lanceren kijken we samen goed of alles naar wens is. Mochten er fouten in staan verbeteren wij die voordat we lanceren. Wanneer u akkoord gaat met de website is het niet meer mogelijk om het design gratis aan te passen.

Ik wil een webshop laten maken door jullie, wat nu?

arrow

We raden iedereen aan om te beginnen met een gratis adviesgesprek. Hierin bespreken we uw wensen en vragen waar u uw bedrijf in de toekomst wilt zien. Wij zullen ook meer over onszelf vertellen.

Laten we praten over uw ideeën

We raden iedereen aan om te beginnen met een gratis adviesgesprek. Hierin bespreken we uw wensen en vragen waar u uw bedrijf in de toekomst wilt zien. Wij zullen ook meer over onszelf vertellen.