Hero Image

Over ons

Slimme, gedreven en enthousiaste mensen met een passie voor het oplossen van complexe problemen en het behalen van bedrijfsresultaten vormen ons team.

Connax is een online bedrijf opgericht in 2023. Ons team heeft met klanten samengewerkt om moeilijke problemen op te lossen, nieuwe kansen te ontdekken en hun meest ambitieuze doelen te bereiken.
Onze missie is om software te bouwen die de kloof overbrugt tussen ontwerp en ontwikkeling, en we zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken.

Ons team

Onze inzet van mensen, kennis en middelen.

Team member

Ik ben Nick Voerman. Van kinds af aan al enthousiast over alles wat te maken heeft met computers, in wat voor context dan ook. Het is dan ook niet raar dat ik ICT heb gestudeerd. Met mijn passie voor technologie zet ik graag mijn vaardigheden in om tot mooie resultaten te komen waar u en uw klanten profijt aan zullen hebben. In mijn dagelijkse leven ben ik naast Connax ook werkzaam als consultant.

LinkedInEmail

Eigenaar & developer

Team member

Ik ben Nando Ramadhin. Het ondernemerschap zit in mijn bloed, door twee start-ups te hebben opgestart kan ik mij goed verplaatsen in u als ondernemer. Daardoor kan ik uw wensen goed in kaart brengen en kan ik deze matchen met passende oplossingen. In mijn dagelijkse leven ben ik naast Connax ook werkzaam als fysio en studeer ik industrieel ontwerpen aan de TU Delft.

LinkedInEmail

Marketing

?

Ben jij een creatieve ontwerper of ontwikkelaar? Er komen veel spannende projecten aan. We zouden graag meer mensen in ons team hebben. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Onze missie

Onze missie is om bedrijven op een professionele manier online zichtbaar te maken op de markt middels een gebruiksvriendelijke moderne dienst. Wij streven ernaar om het bewustzijn van onze klanten te vergroten, hun verkoop te verbeteren en hun groei te bevorderen. Onze toewijding aan onze klanten is groot en we doen er elke dag alles aan om dat te bewijzen. We zullen blijven streven naar het transformeren van de manier waarop merken online zaken doen door hen te helpen innovatieve technologie effectief in te zetten in hun bedrijf.

Laten we praten over uw ideeën

We raden iedereen aan om te beginnen met een gratis adviesgesprek. Hierin bespreken we uw wensen en vragen waar u uw bedrijf in de toekomst wilt zien. Wij zullen ook meer over onszelf vertellen.