Hero Image
Arrow left

Ga terug

3D Geeks

Introductie

3D Geeks is een mobiele app die in de Google Play Store al meer dan honderd duizend downloads heeft. De app heeft miljoenen modellen om te printen met een 3D printer.

De uitdaging

Wij zijn gevraagd om een webapp te maken voor 3D Geeks. Hierbij moesten alle modellen makkelijk te vinden zijn met een complex filter en zoek systeem. Ook moesten de producten een duidelijke detail pagina krijgen met alle bestanden zodat de gebruiker die makkelijk kan downloaden en printen met zijn 3D printer. De gebruikers hebben ook een gebruikers pagina waarbij hun werk te vinden is.

De resultaten

3D Geeks was erg blij met het resultaat. Op android telefoons hebben wij een popup gemaakt die refereert naar de app. Zo krijgen ze meer bezoekers aangezien ze nu ook goed vindbaar zijn in google. Ook heeft de website een uitstekende SEO score weten te behalen.

mockup

Laten we praten over uw ideeën

We raden iedereen aan om te beginnen met een gratis adviesgesprek. Hierin bespreken we uw wensen en vragen waar u uw bedrijf in de toekomst wilt zien. Wij zullen ook meer over onszelf vertellen.