Hero Image
Arrow left

Ga terug

Vrolijk in Hongarije

Introductie

Linda Vrolijk is eigenaresse van Vrolijk Atteljee en de Freestyle Paintbar. Daarnaast is zij gestart met schildervakanties in Hongarije. Dit vindt plaats op hun boerderij. De gasten slapen in hun vakantiewoning. Naast de schildervakanties is de vakantiewoning ook te huur per dag.

De uitdaging

Wij zijn gevraagd om een website te bouwen, waarin de schildervakanties gepromoot worden en tevens te reserveren zijn. Daarnaast was het belangrijk de beschikbaarheid van de vakantiewoning zichtbaar te maken en daar een online reserveringssysteem voor te maken. Als laatste was het belangrijk een aantal activiteiten in de omgeving te laten zien, hun te introduceren, een online gallerij te kunnen laten zien met de mooiste foto’s en een contactformulier te hebben om contact op te kunnen nemen.

De resultaten

Linda Vrolijk was erg blij met de gebruikersvriendelijke website. Zij kan zelf de content aanpassen in het moderne CMS. Ook heeft de website een uitstekende SEO score weten te behalen.

mockup

Laten we praten over uw ideeën

We raden iedereen aan om te beginnen met een gratis adviesgesprek. Hierin bespreken we uw wensen en vragen waar u uw bedrijf in de toekomst wilt zien. Wij zullen ook meer over onszelf vertellen.